جمعه ٣١ فروردين ١٤٠٣ - 
1 2 3 4
 
صفحه اصلي > اخبار  


  چاپ        ارسال به دوست

دیدار ریاست دانشگاه با اعضای هیات علمی گروه فارماکوگنوزی وبیوتکنولوژی داروئی دانشکده داروسازی/ شناسایی و ثبت بیش از 8000 گونه گیاه دارویی بیانگر پتانسیل بالای این رشته است

 دکترپیوندی رییس دانشگاه در ادامه بازدیدهای دوره ای گروههای آموزشی، در نشستی با اعضای فارماکوگنوزی وبیوتکنولوژی داروئی، شنبه  ششم آذرماه در  دانشکده داروسازی دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست که دکتر صدوقی معاون آموزشی، دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری، دکتر وحیدی رئیس دانشکده داروسازی،دکتر مجاب مدیر گروه آموزشی فارماکوگنوزی وبیوتکنولوژی داروئی دکتر مصدق رییس مرکز تحقیقات  طب سنتی و مفردات پزشکی و سایر اعضای گروه نیز حضور داشتند، مسایل و مشکلات گروه بررسی و برای آنها راهکارهایی ارائه شد.
دکتر پیوندی رئیس دانشگاه در این جلسه ضمن قدردانی از اعضای گروه فارماکوگنوزی وبیوتکنولوژی داروئی را گروهی پرتلاش و با انگیزه ذکر کردو اظهار امیدواری کرد که بر گزاری جلسات با گروههای آموزشی در راستای ارتقاء گروهها، رفع مسایل و مشکلات و در نهایت ارتقا سطح علمی دانشگاه کمک کننده باشد.
وی  با اشاره به اساتید برجسته و شناخته شده در گروه  فارماکوگنوزی وبیوتکنولوژی، یکی از مشکلات گروه را کمبود اعتبارات برشمرد و  برقراری تعامل بیشتر به منظور بهرمندی از تجهیزات و امکانات سایر مراکز ، همفکری، پرهیز از موازی کاری و گسترش گروه را خواستار شد.
رییس دانشگاه در ادامه سخنان خود ضمن بیان این مهم که اساس کار گروه، گیاهان دارویی است که در کشور بنا به  سیاست های بالادستی از متریال و پتانسیل بالایی برخوردار است؛ برلزوم  تلاش جهت دار، جدی و همسوتر  اعضای گروه به منظور رفع نیازها و ارائه خدمات مطلوب و با کیفیت تر به مردم تاکید کرد.
بنا به گفته دکتر پیوندی طب سنتی و گیاهان دارویی علم بومی کشور است و شناسایی و ثبت بیش از 8000 گونه گیاه دارویی بیانگر پتانسیل بالای این رشته است. ارائه ایده های نو بر مبنای مستندات علمی و پژوهشی و تلاش بیشتر در این فضا می تواند در دانشگاه منجر به تولید دانش بیشتر و در نهایت تولید ثروت گردد.
رییس دانشگاه تلاش گروه به منظور جذب دستیاران خارجی را راه حل مناسبی برای ارتقای فعالیت های بین المللی، برقراری ارتباطات فرهنگی با سایر کشورها، گسترش فعالیتهای علمی و پژوهشی و جذب منابع مالی دانست.
دکتر پیوندی در بخش دیگری از سخنان خود با  اشاره به پتانسیل های بالای دانشگاه؛ مواجه شدن به شکل مستقیم با مشکلات گروهها، حضور در تمامی حوزه ها، بهرمندی از فرصت ها، توجه به خرد جمعی، پذیرش پیشنهادات، راهکارها و انتقادات را از سوی اساتید گروهها از جمله ارکان و ضروریات پیشرفت در گروههای آموزشی دانست. 
وی در خاتمه برلزوم تقویت فعالیت در حوزه گیاهان دارویی بعنوان مکمل مناسب درمان، برقراری ارتباط مناسب با صنعت، پرهیز ازفعالیت های جزیره ای و انجام پروژه های کلان آموزشی و پژوهشی ضمن برقراری ارتباط بیشتر مجموعه علمی دانشگاه  تاکید کرد.
در ابتدای نشست دکتر وحیدی رئیس دانشکده داروسازی ضمن معرفی رشته و گروه فارماکوگنوزی وبیوتکنولوژی دارویی و اعضای هیئت علمی در خصوص فعالیت ها و توانمندی های آموزشی و پژوهشی گروه توضیحات مبسوطی را ارائه داد.

دکتر مجاب مدیرگروه آموزشی گروه فارماکوگنوزی وبیوتکنولوژی داروئی نیز به بیان مختصری از تاریخچه علمی رشته، چگونگی تشکیل این گروه علمی، فعالیت های آموزشی و پژوهشی اعضای هیئت علمی و دانشجویان عمومی و رزیدنت ها در سال های 66 تا 95 پرداخت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ارائه 180پایان نامه،263مقاله معتبر علمی، 55 طرح تحقیقاتی بارز و شاخص ،100سخنرانی یا کنفرانس علمی تحقیقاتی، تالیف 2 کتاب تخصصی داروئی، انعقاد تفاهم نامه های معتبر تولید دارو با شرکت های دارویی وایجاد وتولید ده ها نمونه دارو و ترکیبات جدید را مرهون تلاشهای علمی گروه دانست که تاکنون منجر به این دستاوردهای ارزشمند شده است.
در ادامه دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به پیشرفت عملکرد آموزشی گروه در خصوص جذب اعضای هیات علمی و پایان نامه ها مطالبی را عنوان کرد.
دکتر زرقی معاون پژوهشی دانشگاه نیز توجه به مباحث فرهنگی، پشتوانه سازی و جذب نیروی انسانی را از ضروریات گروهها ذکر کرد و با اشاره به بحث قطبیت گفت: حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی می تواند تبدیل به قطب و مرجع علمی در کشور شود چرا که این دانش بومی است و چنانچه بحث های علمی پشتوانه آن شود می تواند به سمت تولید ثروت حرکت پیشرویی داشته باشد.
معاونان دانشگاه، رئیس دانشکده داروسازی و هیات همراه در پایان جلسه از آزمایشگاه های گروه بازدید بعمل آوردند.

 


٢٠:٣٤ - يکشنبه ٧ آذر ١٣٩٥    /    عدد : ٣٩٣٥٩    /    تعداد نمایش : ١٥٣٩٢


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری
------------------------------------------
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
------------------------------------------
پایگاه اطلاع رسانی دولت
------------------------------------------
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
------------------------------------------
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.